Makanan Vegetarian di Vienna & Honor 8X

Hari ni buat salad dan potato wedges yang dimasak dalam air-fryer. Aku suka maintain personal life yang simple macam ni saja. Lagipun semalam dah habis dekat €200 (RM900) Beli handset Honor 8X semata-mata supaya aku boleh register Facebook baru dan mula blog ini. Aku tak boleh buka akaun FB dengan laptop kat rumah mahupun denganTeruskan membaca “Makanan Vegetarian di Vienna & Honor 8X”

Pembedahan Mata, Part I

Bulan Mei 2019, aku keluar ke 1st. District, Vienna, ke klinik pakar mata, sebab aku tak puas hati dah 2x aku try buat LASIK tapi Pusat Pembedahan LASIK kata tak boleh. Lepas scan, mereka suspect mata aku ada Keratoconus. Keratoconus Apa itu Keratoconus? Aku obviously bukan doktor, tapi aku cuba terangkan sebaik yang mungkin. KeratoconusTeruskan membaca “Pembedahan Mata, Part I”