Silver Metal Card & British Airways

Baru terima Mastercard dari Revolut hari ini. Aku gunakan untuk sehari-hari je, dan mungkin bila aku cuti nanti aku kasi ke anak aku pakai, kalau si boy suka. Actually aku dapat kad ni sebab aku upgrade akaun aku di Revolut. Ada plan free (dapat kad plastik), dan ada plan premium (dapat kad ini, boleh pilihTeruskan membaca “Silver Metal Card & British Airways”

Travel Insurance RM3,000 Percuma dari Kad Maybank

Sebenarnya apa yang nak aku ceritakan dalam artikel ini ialah coverage yang diberikan percuma oleh kad Maybank. Bulan Januari lepas aku terbang naik MH dan RJ balik ke Vienna. Of course gambar2 aku semua muka mengantuk dan bosan. No amount of infilght luxury boleh tolong cover perasaan aku setiap kali aku terpaksa tinggalkan budak2. DariTeruskan membaca “Travel Insurance RM3,000 Percuma dari Kad Maybank”

Transfer Duit ke Manager?

Sewaktu aku cuti sebulan kat Malaysia hari tu, aku berjaya memancing scammer cinta untuk jatuh hati dengan aku. Aku akan tulis artikel tentang ini lain kali, tapi yang aku nak fokus hari ini ialah, scammer cinta minta duit atas akaun bank orang lain, tapi kenapa perempuan selalu percaya? Contohnya, lelaki yang mengorat aku tu, diaTeruskan membaca “Transfer Duit ke Manager?”