Sony WH-1000MX4 vs. Bose 700 Noise-Canceling Headphones

Keluar beli Sony tadi. Setelah hampir 6 bulan kerja dari Malaysia dan gunakan Bose 700 untuk semua meeting (microphone clear, blok semua bunyi bising juga), hari ini nak try headphones keluaran Sony yang terbaru. Hampir sama dengan Bose 700 dari segi pemakaian, cuma ini lebih padding di telinga dan juga rasa macam lebih ringan. AlgorithmTeruskan membaca “Sony WH-1000MX4 vs. Bose 700 Noise-Canceling Headphones”

Hasil Kerja Waktu Covid – Beli Gadget Baru

Sabtu lepas, hasil titik peluh bekerja sepanjang waktu PKP, jauh dari ofis, membuahkan hasil. Versi paling baru projek kami (seluruh team & aku sekali) yang digunakan oleh lebih 40 buah agensi di seluruh dunia, akhirnya siap dan dilancarkan. Ternyata, kerja dari rumah atau tidak, kerja masih boleh disiapkan. Malah aku rasa inilah waktu yang palingTeruskan membaca “Hasil Kerja Waktu Covid – Beli Gadget Baru”

Pelaburan Ke-6 Sukuk Fund & Phone 5G & SmartWatch Baru

Aku keluar siang tadi ke Maybank selepas aku check performance Sukuk Fund yang aku beli secara konsisten setiap minggu selama 5 minggu berurut-turut. Setiap minggu aku masukkan RM10,000. Jadi sudah ada RM50,000. Dari situ aku sudah nampak keuntungan RM100 lebih. Cuma disebabkan caj jualan 2%, aku masih kena tunggu mungkin setengah tahun untuk ia breakTeruskan membaca “Pelaburan Ke-6 Sukuk Fund & Phone 5G & SmartWatch Baru”

Preparation untuk 3 Minggu di Malaysia

Fly semalam literally sehelai-sepinggang. Tak dapat tidur banyak pun tapi I have to say for economy class, it had been an incredibly comfortable ride. Sakit perut 3x kat Doha sebab mintak kari kambing dalam flight. It was worth all the washroom trips. Besides, what better way to kill 2 hours of transit time. Cuma bawaTeruskan membaca “Preparation untuk 3 Minggu di Malaysia”