Amsterdam, 2016

Disebabkan keadaan Covid, traveling restrictions masih banyak di sekitar EU dengan peraturan2 yang selalu berubah. Ada tempat yang kena kuarantin, ada tempat yang tak payah, ada yang kena bawa surat, jadi basically aku stop traveling terus la supaya tak pening kepala nanti. So aku upload gambar tahun 2016 sewaktu pergi Amsterdam jumpa abang.

Pink Aigner for Baby Girl

Pergi shopping tadi. Pertamanya untuk collect seluar yang dah siap alter dan keduanya beli scarf warna pink untuk anak. Ini ialah aksesori Aigner yang ke-4 aku belikan ke dua beradik tu. Or maybe more. Entah dah lupa. Definitely bukan nak kata bagi hadiah2 mewah macam ni ke anak2 cukup untuk substitute kehadiran seorang ayah secaraTeruskan membaca “Pink Aigner for Baby Girl”