MRI Bahu Kanan

Busy semalam, terpaksa pergi buat MRI scan dengan bahu kanan sebab ada rasa sakit pada rotation cuff.

Oh ya memang kena letak watermark macam tu pada gambar sebab nanti orang Nigeria curi buat cerita kesian & minta duit mangsa.

Like what happened to my hair surgery photo last year.

Ada jugak pergi hantar kereta buat pasang sticker Matt Black, dengan dark gray stripe kat depan. Sports rim pun spray hitam jugak. Tayar nak kena tukar.

One thought on “MRI Bahu Kanan

  1. Selamat Petang.. Semoga diberikan kesembuhan pada HH..Cantik dah Kereta HH…Comel Taiko …Semoga HH berada dibawah lindungan Allah…first time komen kat sini 😊…

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: