Snow at the Ayasofya

Musim salji dulu ada fly ke Istanbul kejap. Tangkap gambar di kawasan Masjid Biru dan Ayasofya kemudian terus ambil bas ke Airport.

Duduk Hotel Sura berdekatan kawasan ini jugak.

3 thoughts on “Snow at the Ayasofya”

  1. Istanbul kota mewah sama seperti Dubai, memang mempersonakan.. Bas persiaran pun dilengkapi wifi . When I visited the place.. I was not equipped with knowledge about the place as I was always busy, sometimes staying up till 3a.m. doing work with only few hours sleep almost everyday.. so most of those places that I went to were shocking surprise most times. My interest in travelling was triggered upon the first oversea trip I made when our uni organised a study tour where we had to find sponsorship, I managed to get rm2500.. the rest I had to folk from my own pocket. We went to San Francisco, California, Mexico and Hawai. Rugi sungguh kat Hawai aku tido the whole evening sebab penat sangat tak turut ikut rakan2 skodeng kat pantai. Aku paling seronok kat Hawai ni kerana skin care sale assistant kat kaunter cakap Jepun kat aku, kawan2 aku gelak. Satu hal lagi yang aku seronok, lecturer aku kata aku macam pocahontas, wow! Kami transit kat Seoul, sedapnya salmon bakar yang dihidangkan, tak pernah jumpa dish macam ni lagi. Satu lagi most memorable experience kat sini ialah bila aku dengan kawanku beli buah berangan roasted kat pekan harian… entah kami kongsi bayar, tak ingatā€¦ makan berdua jer, sengket, duit tak banyak kot, kami makan sambil nyorok2 di belakang baju2 yang bergantungan sambil mengintai kumpulan takut kumpulan hilang dari pandangan,, makan.. gelak2.. nyonya korea bisng2, entah ape dia maki kami. I really enjoyed that moment. It was so funny fun, my friend tu mmg jenis nakal, selalu buat aku gelak. I hope one day, I can visit Istanbul, Dubai dan menunai ibadat umrah bersama semua ahli keluargaku, aamiin YRA.

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s