Venice, 2014

First time pergi Venice 6 tahun lalu. Terus ke pulau saja, sebab pergi naik bas dan terminal bas tu terus kat pulau.

4 thoughts on “Venice, 2014

  1. Perjalanan terbaik ada di dalam hatimu.
    Kalau boleh tau, apa esensi/hakikat dan observasi yang Anda dapatkan selama travel di negara2 Eropa?

    Like

  2. Wow! Venice, a favourite spot in Italy. I did some readings on this. Thank you for triggering my interest in the place. I hope one day, I got to visit the place. It was my dream to travel the world. I used to said that whenever asked. However, I was unable to really do so due to work and other matters. I have only been to few countries nearby, middle east and eastern parts of the world… not yet to Europe. Europe is in our recent list. Unfortunately, unable to materialise due to the pandemic. I am glad hasrat tertunai jugak bila direzekikan untuk bertemu blog ni. Teruja jugak dapat melihat pemandangan negara2 impian melalui kacamata rakyat Malaysia yang menjadi penduduk Europe – ni lagi menarik, jurutera IT United Nations lagi tu… maka nikmat tuhan mana lagi yang harus kami dustakan. Terima kasih kerana sudi berkongsi rezeki ni kat kami yang belum atau tidak berpeluang untuk ke sana.

    I wish you all the best HH – happy life kat sana, dipermudahkan segala urusan, sentiasa dalam redha dan rahmatNya, aamiin. Maafkan saya kalau sepanjang saya seronok komen kat blog HH, saya ada buat silap dan mesej saya tak kesampaian atau tutur kata saya tidak disenangi HH.

    Liked by 1 person

  3. Jauh perjalanan, luas pemandangan, bertambah2 pengetahuan. Memang Best sgt
    Tqvm 4 sharing dn menjadi sumber inspirasi sy.

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: