Pink Aigner for Baby Girl

Pergi shopping tadi. Pertamanya untuk collect seluar yang dah siap alter dan keduanya beli scarf warna pink untuk anak.

Ini ialah aksesori Aigner yang ke-4 aku belikan ke dua beradik tu. Or maybe more. Entah dah lupa.

Definitely bukan nak kata bagi hadiah2 mewah macam ni ke anak2 cukup untuk substitute kehadiran seorang ayah secara fizikal dengan mereka. It’s not enough. But I try my best to be there bila masa aku kat Malaysia.

Anyway nak betulkan pun dah terlambat. Aku pun dah lama tinggalkan Malaysia untuk kerja ini, di mana waktu itu aku terpaksa pilih antara mampu tanggung kesemua yuran universiti mereka, atau tidak.

Kalau aku tak ambil kerja dengan UN dulu, semata-mata dengan gaji Malaysia, memang tak tahan la nak bayar habis yuran2 kolej ini semua sekaligus.

Seluar semalam pun dah siap. Waktu beli tak check pun brand apa sebab cuma ada 2 pasang je yang muat dengan pinggang aku. They were both the same price.

Balik ni baru aku check, rupanya brand Myths dari Itali. Mungkin aku boleh cakap inilah seluar aku paling mahal untuk tahun ini. Kalau ni pun kecut kena air panas lagi, aku tak tau nak kata apa.

Tapi I would say kain dia (97% cotton, 3% elastan) memang selesa dan senang stretch, which surprised me considering komposisi kapas dia tinggi. Bagi aku padan la dengan harga dia.

4 thoughts on “Pink Aigner for Baby Girl

  1. Happy birthday to your lovely daughter. May Allah bless her and shower her with His loves in this world and the next. Semoga panjang umur, murah rezeki Dan sentiasa dlm rahmat dan perlindungan Allah selalu. Aamiin. Apa yg yg dah terjadi memang kadang2 di luar kawalan Kita. You have a done a good effort so far. Alhamdulillah. Semoga kasih sayang antara En Hazman dan keluarga akan terus kukuh Di dunia ini sampailah Di akhirat.Aamiin.
    #staysafe
    #takecare

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: