Breakfast di Resselpark

Sebelum pergi kerja pagi tadi stop makan dulu di taman. Sambil2 tu research macamana nak insert XML node gunakan T-SQL. Kalau pakai C# memang dah tahu tapi for some scenarios lebih selamat untuk masuk melalui SQL terus.

4 thoughts on “Breakfast di Resselpark

  1. SubhanAllah cantiknya pemandangan yg hijau2 tu tuan,
    aku suka sgt2, tq3.
    sesekali sarapan kat taman, rasa damai sgt. moga dprmudahkan sentiasa urusan tuan yaa.
    sekali lagi T, qvm 4 sharing ๐Ÿ‘Œ
    confirm, memang cantik ๐Ÿ‘

    Like

  2. Alhamdulillah, hari ini HH sarapan pula di taman. Hari ini sarapannya di Resselpark, Vienna. Kalau semalam penampilan HH serba biru, hari ini serba hijau – warna yang menyejukkan lalu menampakkan ketenangan buat HH. Pemandangannya dalam perjalanan dan di sekitar taman sedondon juga – serba hijau. Semua berona hijau hari ni!

    Terima kasih HH – berkongsi gambar pemandangan hijau.

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: