Hadiah Coklat Godiva

Ada adik yang jumpa di London dulu, dia hadiahkan sekotak Godiva, baru sampai siang tadi.

Sedap sebenarnya brand ni tapi tak boleh makan banyak sangat sekaligus sebab perut aku tak berapa tahan dengan snek2 macam ini. Jadi habiskan slow2 je nanti.

These days balik kerja aku dah start pergi gym balik. Setelah 6 bulan lebih lockdown kat Malaysia tak join mana2 gym, even gym yang kat luar rumah mak aku pun tak join. Sekarang baru nak mula balik.

3 thoughts on “Hadiah Coklat Godiva”

  1. Alhamdulillah. Rezeki hari ini – hadiah coklat godiva, hadiah welcome back ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น. Pasti mampu menyuntik mood positif… mampu slow2 hilangkan rindu Malaysia ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท.

    Tahniah! Selepas lama menyepi, akhirnya kembali semula ke gym. Semangat! Fitness is a lifestyle, not a race.

    Like

  2. Waah, Syukur atas nikmat rezekiNYA ๐Ÿคฒ.
    Moga sentiasa sihat ya En Hazman๐Ÿ˜Š. terima kasih byk2 atas perkongsian view yg cantik2.
    ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s