Hanya Rindu

Balik kerja, dengar lagu Andmesh “Hanya Rindu”.

Teringat pada mak di Malaysia. Sewaktu nak balik sini minggu lepas, mak tiba-tiba ada masalah pendengaran. Pagi tadi mak call, dah boleh cakap seperti biasa.

There was one time last week yang aku cakap apa pun langsung tak dengar. It felt so devastating to see this complete breakdown in communication.

Ubat ear drop beli di farmasi ternyata berkesan. Tolong clear build-up yang ada dalam telinga, menghalang bunyi masuk. Lupa dah cop apa tapi dalam RM10 je.

Aural Plus pun ada beli (supplement minum), sewaktu mak jadi begini dulu, belikan Aural Plus jadi sembuh semula. Tapi kali ini mak nak pakai ear drops saja sebab lebih mudah.

5 thoughts on “Hanya Rindu”

  1. Saya doakan agar kesihatan ibu En Hazman Akan terus baik dan dipermudahkan segala urusan hidupnya. Semoga dia akan kekal sihat selama mana tempoh En Hazman berjauhan dengannya. Aamiin. In Sha Allah, segalanya akan baik2 saja.

    Like

  2. InshaAllah, didoakan moga Mak En Hazman Sentiasa Sihat Walafiat dan terus sihat & moga setiap urusan En Hazman kat Vienna pun sentiasa dprmudahkanNYA, cantik2 perkongsiannya, t/ksih yaa๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

    Like

  3. Semoga ibu en.hh sentiasa d berikn kesihatan yg baik dan berpanjangan.semoga ibu dan family sentiasa dalam jagaan dan perlindungan allah.๐Ÿ˜Šdan semoga yg baik2 saja en.hh di sana๐Ÿ˜Š

    Like

  4. Syafakallah untuk bonda tersayang..Moga Allah lindungi bondanya, diberi kesihatan yang baik dan sempurna. Semoga Allah permudahkan segala urusan HH dan bondanya..Aamiin Allahumma Aamiin..Jazzakallahu Khair

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s