New Filippo Loreti Watch

Fly balik ke Austria, tiba sini semalam. Kawan2 ofis aku cakap mesti rasa pelik, 6 bulan balik Malaysia tiba2 ada kat sini balik.

Bagi aku lebih kurang sama je, mungkin sebab aku selalu ulang-alik. Kat sini pun naik LRT kena pakai mask, cuma bukan di semua tempat awam pun kena mask macam di Malaysia Tapi oleh sebab aku dah terbiasa, aku pakai jelah kat semua tempat Susah nak simpan2 mask

Most people pakai washable masks bukan disposable macam di Malaysia, I guess sebab harga mask sini berkali-kali lebih mahal dari Malaysia.

Maka aku langsung tak menyesal isi beg penuh dengan mask beli dari Lazada semalam. Rasanya setahun punya supply ada kat rumah.

Anyway, jam FL yang order sebelum zaman Covid dulu dah sampai. Mereka ambik masa 5 bulan jugak untuk siapkan order ini. Hasilnya agak cantik dan menawan, warna hitam.

Tapi apapun, aku masih pakai Montblanc Timewalker aku buat masa ini. Lain kali aku tukar.

Ada 2 lagi unit yang sampai, lain kali bila dah adjust strap aku post gambar.

3 thoughts on “New Filippo Loreti Watch”

  1. Alhamulillah.dah kembali bertugas d Austria.semoga en.hh sentiasa baik2 saja di sana.sentiasa d berikn kesihatan yg baik dan sentiasa dlm lindungannya.
    Cantik semua pilihan jamnya.

    Like

  2. Sekejap je masa berlalu , dah kat Vienna dah,Alhamdulillah🤲.
    Selamat bertugas En Hazman, moga sentiasa sihat dan ceria selalu, terimakasih atas segala perkongsian yaaa👍

    Like

  3. Pandemik Covid-19 yang melanda seluruh dunia, merupakan rezeki yang tak terduga bagi HH. Alhamdulillah, HH berpeluang bekerja dari Malaysia sambil menemani maknya selama 6 bulan. Kini tiba masanya untuk HH kembali bertugas di Austria. Pasti momen ini menyedihkan bagi HH, maknya dan keluarganya. Semoga dipermudahkan. Semoga dengan kehadiran jam hitam emas yang menawan, menonjol dan sesuai itu, terubat jua rindunya.

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s