Sony WH-1000MX4 vs. Bose 700 Noise-Canceling Headphones

Keluar beli Sony tadi. Setelah hampir 6 bulan kerja dari Malaysia dan gunakan Bose 700 untuk semua meeting (microphone clear, blok semua bunyi bising juga), hari ini nak try headphones keluaran Sony yang terbaru.

Hampir sama dengan Bose 700 dari segi pemakaian, cuma ini lebih padding di telinga dan juga rasa macam lebih ringan.

Algorithm untuk noise cancelation juga nampaknya macam lebih bagus sebab boleh adapt dengan surroundings. Tapi belum try. Nanti kat Austria baru tahu bagus ke tidak sebab kena naik LRT dulu baru tahu.

Dan lagi satu Sony WF-1000XM3, earbuds, yang ini pun ada active noise canceling jugak. Nanti baru decide yang mana nak pakai bila.

Biasa ke gym pakai QC35 ii sebab itu yang guna untuk lasak2 dan senang untuk beli pad telinga baru dari China kalau dah kotor.

Kucing kat rumah mak macam sedih je nak kena tinggal…

One thought on “Sony WH-1000MX4 vs. Bose 700 Noise-Canceling Headphones”

  1. smart tu headphones,inshaAllah akan lebih memudahkan. 💪
    confirm c meow akan mencari2 tuan nya,sedih pula nak tinggalkan. cantik smua gambar2 meow, tuan sgt teliti. tq👍

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s