Samsung Phones

Ada beli Samsung S20 Plus tempoh hari, kebetulan Maybank ada 0% interest dan cuma RM 150 sebulan.

Harga di Malaysia lebih kurang RM500 lebih rendah dari harga Austria, dengan syarat handset itu mesti “dirasmikan” dulu dengan kad SIM dari Asia Tenggara sebelum ia boleh berfungsi dengan kad SIM Eropah.

I know cos aku pernah beli Samsung S9 di London dulu, kemudian lupa nak buat call dengan kad Austria, bawa ke Malaysia langsung tak boleh pakai dengan kad Hotlink. Sekurang-kurangnya kena call dalam 5 minit dulu baru tukar kad.

Petang tadi dah siap beli case dan letak screen protector material Silicone. Itu pun ada offer jugak, pasang 2 handset RM79. Cantik dengan permukaan matt.

One thought on “Samsung Phones

  1. waah dua2 warna cantik.
    Sikap En Hazman yg suka mmberi mnjdikan En sentiasa diluaskan rezeki,
    T/kasih atas setiap perkongsian dan ilmu yaaa👍

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: