Premier Wealth Center, Menara Maybank

Keluar ke Maybank Main Branch pagi tadi, atas urusan harta ayah sikit. Dalam bangunan tu ada kaunter untuk buat tuntutan.

Kebetulan dah di sana, aku naik atas ke tingkat 27. Ingatkan nak tambah pelaburan Sukuk.

Tapi ternyata semua Manager kat situ masih sibuk, atau bekerja dari rumah disebabkan Covid-19.

Aku mintak kopi dari receptionist, tapi oleh kerana takde siapa yang boleh tolong aku pun kat situ, aku cancel la kopi tu.

Petangnya ada appointment dengan lawyer pulak.

Dan sekali lagi aku masuk Maybank tempat selalu, kali ini aku berjaya buat investment itu.

One thought on “Premier Wealth Center, Menara Maybank

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: