Gunting Rambut PKP-P & Tambah Pelaburan

Satu kelebihan menggunakan akaun Private Banking Maybank, kesemua urusan siap secepat kilat. Kereta aku sampai di perkarangan bank lebih kurang 10 pagi. Terus park dan masuk.

Dari waktu aku masuk reserved parking, yang terletak betul2 depan pintu bank, sampailah aku keluar bank semula, kemudian merayau ke IOI Mall cari kat mana nak gunting rambut, kemudian makan laksa, dan balik rumah semula, total time spent cuma 2 jam & 15 minit.

Manager aku pukul 8 pagi dah hantar mesej peringatkan datang ke branch untuk tambah pembelian Fund Sukuk yang aku beli minggu lepas.

Banyak sentimen yang artificial di pasaran sekarang, Fundamentally, ekonomi baru nak restart jadi aku tak rasa rally ni semua satu rally yang kekal. Jadi minggu depan aku tambah lagi dan seterusnya sampai aku balik Austria. Ini dipanggil Dollar-Cost Averaging.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s