Maybank Sukuk Bond

Ada kejadian pak guard tak bagi aku masuk private banking lounge tadi… biasanya aku datang pakai selekeh ok jer.. ni mesti pak guard baru.

Tapi last sekali dapat jugak masuk lepas aku call RM aku dari luar.

Anyway aku beli fund Sukuk hari ni. Maybank punya. Asalnya Manager aku suruh beli yang Vincent Tan punya bond tapi minimum investment nak RM250K. Aku tak berani nak taruk banyak macam tu satu tempat.

Jadi aku tanya alternatif lain untuk Sukuk. Aku memang kena Park duit ke situ sebab FD aku semakin lama semakin sedih, kadar asas Bank Negara asyik turun je dan mungkin akan turun lagi dalam tahun ini.

Last sekali aku ambik Maybank punya Sukuk.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s