Sepetang di Schoenbrunn

Aku keluar jogging atas bukit pada musim panas. Ini tempat kesukaan aku di Vienna. Satu stesen LRT je dari rumah aku. Atau nak jogging ke sana terus pun boleh, seperti yang aku selalu buat.

2 thoughts on “Sepetang di Schoenbrunn

  1. Terima kasih berkongsi pemandangan indah. Memang tempat yg boleh merehatkan dan menginspirasi minda. Suka sbb byk mini garden dlm kawasan yg besar ni. Mendaki The Gloriette tu pun mcm kejayaan sendiri dgn view yg cantik, boleh nampak the whole istana schoenbrunn dari puncak bukit. Lorong2 kecil menghala ke setiap pengakhiran berlainan pun menjadi kesenorokkan utk terokai semua. Kalau ada peluang ke sana lg, nak merasa Spring season dgn bunga2an, pasti lebih menawan dan menarik. Terima kasih sekali lg sbb share ☺️

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: