Teatime in Harrods London

Baru terima email tentang penutupan sementara gedung bersejarah di London ini disebabkan lockdown Covid-19 di sana, sama macam di Malaysia.

Gambar2 musim panas lalu fly ke London & minum teh special di sana dan makan kuih scone yang juga special. Cuma nak masuk duduk agak susah, jadi tengok nasib lah boleh duduk ke tidak.

HH

One thought on “Teatime in Harrods London

  1. Skrg covid bnyk tmpt di ttup…lbih baik mcm tu..utk keselamatan org ramai..insyaallah nti buka semula seperti biasa…apapun nmpk sedaplah kuih² tu..😋🤤

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: