Fendi, Paris

Ke kota Paris musim luruh lalu untuk meninjau koleksi terbaru di sana.

Aku suka wallet mata kucing garang ni.. tapi aku guna waktu cuti di Malaysia je sebab senang dah letak IC dan ATM Malaysia kat situ.
Untuk Europe aku pakai LV.

Aku asingkan fund di Malaysia dari fund di Europe, dan aku tak pakai wang Malaysia kat sini, at least aku tunggu Ringgit jadi teguh dulu sebelum pakai. Aku park saja kat sana.

Gunakan Ringgit untuk beli di Europe is a big no no.

Pertamanya ia akan menyumbangkan ke nilai RM menjadi turun (kalau banyak penukaran secara total), dan keduanya ini bukan masa yang bagus dan amat merugikan kalau buat begitu.
HH

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s