London Winter & Summer

Video yang upload kejap tadi, Beautiful Girl, memaparkan gambar-gambar dari London, UK.

Pergi waktu winter dan juga summer.

Tapi sekarang stop dulu jalan (Paris last weekend itu yang last sekali) disebabkan risiko Covid-19.

Anyway next trip to London, November 2020, on British Airways.

London ada banyak airport.

LHR – airport airline mahal
STN, LTN – airport budget airline (Easyjet, Ryanair dll).
LGW, LCY campur2.

Sometimes aku stay downtown London. Sometimes aku nak jimat duit so aku stay nearer to the airport. Sometimes aku tak pergi London langsung, aku jalan2 tempat hotel tu jer. Like Luton, ada semua benda dan banyak makanan halal, especially Peri-Peri Chicken.

I like London.
HH

3 thoughts on “London Winter & Summer”

  1. Terima kasih berkongsi gambar kat UK, suka tgk. Terigin nak ke UK lg, out of london. country side maybe. Nak tgk jg Masjid Manchester city yg baru dan moden. Nak cuba cover UK, Scotland, Ireland dan Wales next adventure. Terima kasih membuka semangat nak teroka muka bumi Allah yg cantik ni.

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s