Hiasan untuk Piano

Finally kerja aku untuk software release kali ini dah siap dan aku keluar ofis waktu lunch beli bunga untuk letak tepi piano. Takde la kosong je bila aku buat video. Aku beli bunga ros yang ada diamond.

Actually aku nak duplicate kunci rumah & beli keychain Aigner jugak. Design Aigner ada sikit macam LV.

Malamnya aku terus letak atas piano aku, sesuai dengan warna putih dia.

3 thoughts on “Hiasan untuk Piano

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: