Unit Trust Mula Untung

Let me just bluntly put it this way. Kalau hidup aku takde perempuan2 kacau lepas kena scam, it’s quite perfect.

Julai lepas RM aku execute belian RM100,000 unit trust RHB.

Pakai wasap je.. I mean, aku dah bagi fingerprint apa semua dulu. Tinggal nak confirm jer.

And no wonder Maybank dapat award.

RM aku dah pindah tempat lain tapi Maybank gantikan dengan 3 RM (1 main 2 backups).

Hari ini finally, kesemua unit trust aku dah start tunjuk keuntungan.

Tak banyak (ekonomi pun tengah sendu kan sekarang?) tapi yang penting, aku dah break even. Dan itu termasuk semua sales charge yang aku kena bayar hari tu. Dah cover balik.

HH

One thought on “Unit Trust Mula Untung

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: