Unit Trust 0% Sales Charge – REIT Singapore

Transaction aku dah complete hari ni. As mentioned before, aku dapat special deal dari Maybank, aku beli RM50,000 Maybank Singapore REIT Fund, dan kredit pun RM50,000 jugak.

Best tak? I am not Maybank staff obviously tapi aku dengar kalau kau kerja Maybank memang boleh beli unlimited funds at 0% macam ni. Kalau aku kerja Maybank memang habis semua aku beli.

Aku beli 1 lagi fund lain hari tu (RM100,000) dengan promosi 1% sales charge. Lain kali ada promotion aku beli lagi ok..

Hari ni beli aiskrim share dengan mak.

Pelaburan Paling Bagus

Ialah Pelaburan ke dalam fitness. Benda ini semua orang boleh buat dan tak perlukan banyak duit.

2 thoughts on “Unit Trust 0% Sales Charge – REIT Singapore”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s