Godiva untuk Manager Maybank

Lepas sembang dengan mak pagi tadi & makan durian semalam, aku terus ke Maybank Kinrara. Ada appointment dengan Ms. May Branch Manager.

Sebetulnya aku singgah sebab nak ucapkan terima kasih & nak bagi Godiva sikit. Sebab kejadian autodebit aku yang tersilap tempoh hari, dia tak tidur malam & spoil weekend dia tolong check tentang autodebit tu.

Sekarang semua dah settle habis, punca kejadian ialah Maybank Asset Management ada tutup satu unit trust dia, dan kebetulan aku ada subscribe dengan monthly payments.

Bila dia tutup akaun tu, autodebit masih berjalan. Cumanya bila autodebit itu refund balik, aku tak sedar ada duit masuk sebab transaction detail pun tak tulis kenapa ada kredit. Jadi aku ingat akaun aku terus hilang RM500 setiap bulan.

Anyway, Ms. May ni la yang tolong check siang malam untuk aku. Walaupun bukan home branch aku pun. So aku appreciate.

Sampai branch aku terus masuk bilik dan bagi hadiah aku yang tak seberapa.

Dan lepas tu dia belanja aku makan nasi & lauk kampung kat sebelah bank.

Benda2 macam ni aku suka. Walaupun personal gesture tapi it’s the thing yang kau tak boleh beli dengan duit. Even from a bank.

HH

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: