Tahun Baru 2020

Tahun2 sebelumnya aku tak pernah keluar ke Kuala Lumpur tapi tahun ni aku try keluar ke Pavilion.

Aku sampai around 11am. Amannya tengah kota awal pagi macam ni, semua orang balik kampung atau tengah tidur.

Kat kedai Padini ternampak baju oren tema Mickey Mouse. Beli & terus pakai. Suka kain tebal macam ni tapi obviously tak boleh bawa workout. Nak keluar2 jalan ok la.

Lunch keluar ke McDonald’s, tak silap aku outlet pertama di Malaysia zaman tahun 70/80’an dulu.

Kat luar bising ada tarian naga. Aku zip poket seluar takut kena pickpocket. Hari tu handset Samsung aku dah kena rentap oleh mat fit naik kapchai waktu leka baca WhatsApp budak2. Aku sempat balik rumah mak & remote lock phone tu jadi malang la siapa yang terbeli handset aku.

Baliknya belikan mak durian & mandarin.

Cuba buatkan yang terbaik untuk mak selagi masih ada.

And of course si kucing pun sekali menyambut tahun baru.

HH

2 thoughts on “Tahun Baru 2020

  1. Selamat tahun baru E.HH.semoga di tahun baru ni EN .HH sentiasa happy bersama orang2 yang tersayang.di beri kesihatan.di perluaskan rezekinya.
    Sentiasa dalam rahmat dan perlindungan allah.
    Alhamdulillah.Terbaik EN.HH menyantuni ibu selagi masih ada..
    Semoga ibu EN HH juga sentiasa dalam rahmat dan perlindungan allah..😊

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: