Semalaman di Jakarta

Di Doubletree Hotel, ada urusan sikit sepanjang siang tadi. Sebenarnya aku tak tahu hotel apa nak ambik jadi secara random je ambik hotel ni guna Priceline.

Sayangnya aku tak boleh stay lama sebab mak ada kat rumah, hati ku kat Malaysia, tapi kalau dapat lama sikit boleh pergi swimming.

View Waktu Malam

One thought on “Semalaman di Jakarta

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: