Makanan Vegetarian di Vienna & Honor 8X

Hari ni buat salad dan potato wedges yang dimasak dalam air-fryer. Aku suka maintain personal life yang simple macam ni saja.

Lagipun semalam dah habis dekat €200 (RM900) Beli handset Honor 8X semata-mata supaya aku boleh register Facebook baru dan mula blog ini. Aku tak boleh buka akaun FB dengan laptop kat rumah mahupun dengan handset sediakala sebab ada sesuatu yang Facebook sudah track kat situ.

Ini semua gara-gara ramai perempuan gatal yang kena scam cinta kemudian bergaduh dengan aku kemudian report aku ke Facebook.

Tapi mampus la… Aku dah buka blog baru ni di luar Facebook. Orang tak boleh kacau lagi. Sepatutnya dari dulu lagi aku buat macam ni sepertimana laman-laman blog lain tapi tak terfikir yang suatu hari nanti aku yang telah bekerja keras untuk berjaya dalam bidang aku jadi bahan tuduhan.

Anyway, ramai yang selalu tanya apa pilihan makanan halal, tidak kurang pula yang travel ke Europe dengan segala macam stok beras, sardin, Maggi dsb.

Aku tak berani la nak claim semua benda yang aku makan adalah halal. Ada waktu aku lapar sangat memang aku tibai je Cheeseburger kat McDonald’s.

Tapi bilamana aku boleh, aku akan stick to vegetarian macam ni atau ikan. Tapi honestly, aku dah muak tengok Salmon dan yang sewaktu. Kebab pun aku tak larat makan dah.

HH

One thought on “Makanan Vegetarian di Vienna & Honor 8X”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s