HazmanHalid.com

MRI Bahu Kanan

Busy semalam, terpaksa pergi buat MRI scan dengan bahu kanan sebab ada rasa sakit pada rotation cuff. Oh ya memang kena letak watermark macam tu pada gambar sebab nanti orang Nigeria curi buat cerita kesian & minta duit mangsa. Like what happened to my hair surgery photo last year. Ada jugak pergi hantar kereta buatTeruskan membaca “MRI Bahu Kanan”

Hadiah untuk Anak2 Pt 2

Ada terima hadiah lagi untuk anak-anak, backpack Tumi, purse Kate Spade & Wallet Louis Vuitton (kesemuanya barang terpakai). Banyak sangat sampai ribu2. Rasa agak bersalah sebab tak pernah balas apa-apa. Jumaat lepas hantar jam hijau yang pakai di Mekah dulu ke pengirim. Setakat tu je la boleh balas.. lebih-lebih takde budget.

Hadiah Buat Anakku

Semalam ada terima sumbangan barangan terpakai untuk letak passport, kunci dan juga backpack. Backpack tu bagi ke baby girl sebagai hadiah graduasi. Walaupun sudah usang, tetapi bila dicuci dan digilap tetap cantik.

Kuarantin di Kuala Lumpur

Sudah masuk hari ke enam kuarantin di sebuah hotel di tengah bandaraya, pada masa yang sama seluruh Kuala Lumpur pun masih lockdown sehingga bulan Disember. Jadi kalau tengok di luar tingkap pun nampak jalan kosong saja. I keep myself sane… menyanyi, buat tabata dalam bilik, dsb. Mula2 memang rasa tak selesa dengan bilik ni tapiTeruskan membaca “Kuarantin di Kuala Lumpur”

Working from Malaysia

Aku decided untuk beli tiket dan terbang ke Malaysia semalam. Pukul 1 aku beli, pukul 4 terus terbang. Kerja di Malaysia sampai hujung bulan ini InsyaAllah sebab ofis di vienna pun tutup disebabkan kes Covid meningkat.